FEVE покритие A / B огнеупорен стоманен композитен панел

Пожароустойчив стоманен композитен панел е съставен от горни / долни слоеве от алуминиеви плочи с неръждаема композитна огнеустойчива сърцевина, след комбиниране на полимерния филм, двустранно боядисване и обратно листиране.

Информация за продукта

FEVE покритие A / B огнеупорен стоманен композитен панел

Пожароустойчив стоманен композитен панел е съставен от горни / долни слоеве от алуминиеви плочи с неръждаема композитна огнеустойчива сърцевина, след комбиниране на полимерния филм, двустранно боядисване и обратно листиране. Това е широко прилагано за изграждане на завеса чака с високи изисквания за огнеустойчивост. Това е третото поколение, за да замени внесените продукти завеса стена стоманени композитни панели и интериор декорация стоманени композитни панели. Пожароустойчив стоманен композитен панел не само има всички предимства на обикновения стоманен композитен панел, но и отлично огнеупорен. Тя е съобразена с GB8624 B1 и A2 огнеупорен стандарт, LSOH, без халоген, без отровен газ, здрав сърцевинен слой, лесна обработка и монтаж.

◎ Характеристика:

① Забележително пожароустойчивост
С високоефективно LSZH ядро, 4 мм ACP може да си позволи 20- 30 минути под положителното въздействие на пламъка от 1200-1500 градуса. Съгласно GB8624-2OO6 "ефективността на изгаряне на строителни материали на метода за класифициране", това са материалите, забавящи горенето на ниво B1, и преминават през сертифициране на NFTC.

Супер Времето   способност

За PVDF покритие предимство като устойчивост на корозия, устойчивост на петна и атмосферни способности, без значение колко горещо слънце или замръзване виелица, нашите огнеупорни АКТБ е неповреден в първоначалния си перфектен външен вид.

Супер пилинг сила

С висока производителност сърцевината за забавяне на възпламеняване, ключовият технически индекс, якостта на отлепване, е по-висок от не-огнеупорния панел с още 10%. Той е обелен 2O цикли с температура от 40 ° C до 80 ° и без никакви промени в якостта.

еднородно покритие, цветен сорт:

Покритието прилепва към свързването на метали добре след преобразуване на покритието и алуминиево фолио. По-еднородни и цветни, по-избираеми и персонализирани

Висока якост

Със силна устойчивост на удар, висококачествена боя с висока здравина, АКТБ има повреди във ветровито и пясъчно пространство.

  Лесна поддръжка

Лесно почистване, дори и в някои по-тежки замърсявания, огнеупорните АКР могат да се почистват само с неутрален почистващ препарат. Запазете го новото след всяко почистване.

◎ Обхват на приложение:

Огнеупорните АКТБ са идеален материал за широко приложение в интериорни и екстериорни декорации за завеси, като изложбени зали, големи приемни помещения.

магазини, офис сгради, хонки, хотели, хостели и апартаменти; Използва се за декориране на вътрешни стени, тавани, бани, кухни, балкони, билбордове, тунели, подлези, телефонни кабини, яхтинг и други промишлени цели.


Hot Tags: покритие A / B огнеупорни стоманени композитни панели, Китай, производители, доставчици, евтини, ниска цена, направени в Китай

Запитване

You Might Also Like