Алуминиево-пластмасов панел според повърхностния ефект на декорация за класифициране

- Sep 08, 2017-

А. Покритие декоративна алуминиево-пластмасова дъска

На повърхността на алуминиевата плоча се покриват различни декоративни покрития. Обичайно използваният флуор, полиестер, акрилно покритие, главно метален, обикновен, перлено цвят, флуоресцентен цвят и други цветове с декоративна роля, са най-често срещаните пазарни сортове.

Б. Окислена оцветяваща алуминиево пластмасова плоча

Използването на анодно окисление при обработка на време на панели от алуминиева сплав с роза, бронз и други уникални цветове играе специален декоративен ефект.

В. Фолио декоративен композитен съвет

Това означава, че цветният филм отговаря на зададените условия на процеса, в зависимост от ролята на лепилото, така че адхезивът за цветно фолио да е покрит от дъното на алуминиевата плоча или да е директно залепен върху алуминиевата плоча. Основните сортове са модел на хълма, дървесното дъно и така нататък.

D. Цветно печатане алуминиево пластмасова плоча

ще бъдат различни шаблони чрез модерната технология за печатане на компютри, цветното печатарско мастило върху хартията за прехвърляне, отпечатано върху разнообразни природни модели, а след това чрез технологията за термично пренасяне индиректно в алуминиево-пластмасовото табела копие на различни имитации на естествени модели. Може да посрещне креативността на дизайнера и персонализирания избор на собственика.

Д. Бъркана алуминиево пластмасова плоча

Използването на повърхността чрез тел за обработка на панели от алуминиева сплав, често е изготвянето на златни жици и сребърни проводници, които придават на хората различни визуални удоволствия.

F. Огледален алуминиев пластмасов панел

Повърхността на панела от алуминиева сплав е полирана и обработвана като огледало.