Алуминиева композитна плоскост

- May 10, 2018-

Супер степен на стриване

Алуминиевият пластмасов панел използва нов процес и подобрява якостта на пилинг на ключовия технически индикатор на алуминиево-пластмасовия композитен панел до отлично състояние, което подобрява равномерността и устойчивостта на сцепление на алуминиево-пластмасовия панел.

Материалът е лесен за обработка

Теглото на композитната дъска от алуминий е само около 3.5-5.5 кг на квадратен метър, така че може да намали щетите, причинени от земетресението и е лесна за работа. Неговите превъзходни конструктивни свойства могат да бъдат постигнати чрез прости дървообработващи инструменти за рязане, рязане и ренде. Edge, извита в различни форми, прави ъгли, с дизайнера, да направи разнообразие от промени, лесно инсталиране, бързо и да намали разходите за строителство.

Отлично поведение при пожар

В средата на алуминиево-пластмасовия панел е пламъкоустойчив материал PE от пластмасов материал на сърцевината, от двете страни е изключително трудно да се изгори алуминиевият слой. Поради това е защитен пожароустойчив материал, който отговаря на изискванията за пожароустойчивост на строителните разпоредби.

Устойчивост на удар

Висока устойчивост на удар, висока якост, без повреда на горния слой, силно удароустойчивост и повреди, причинени от вятър и пясък в райони с големи вятър и пясък.

Супер атмосферна устойчивост

Благодарение на уникалните си предимства при използването на флуорокарбонови бои на KYNAR-500 и устойчивост на вятър, той може да се използва до 20 години, без да се нарушава красив външен вид при горещо слънце или студен сняг. избледняват.

Униформно покритие

След химическо преобразуване и прилагане на филмовата технология на Хенкел адхезията между боя и алуминиево-пластмасовия панел е еднородна и цветовете са разнообразни, което ви позволява да изберете по-голямо пространство и да покажете своята индивидуалност.

Лесна поддръжка

Алуминиево-пластмасовите панели значително подобряват устойчивостта си към замърсяване. Градското замърсяване на Китай е по-сериозно. След няколко години употреба той трябва да се поддържа и почиства. Поради добрите си самопочистващи свойства е необходимо само да се използва неутрален почистващ препарат и чиста вода. След почистване плочите ще станат постоянно нови.

Лесна обработка

Алуминиеви пластмасови плоскости са добър материал за лесна обработка и формоване. Той е отличен продукт за постигане на ефективност и спечелване на време. Тя може да съкрати периода на строителство и да намали разходите. Алуминиево-пластмасовите панели могат да бъдат нарязани, нарязани, пробити, нарязани на ленти, пробити, обработени и залепени, студено оформени, студено сгънати, студено валцовани, занижени, завинтени или залепени.

1, добра устойчивост на атмосферни влияния, висока якост, лесна поддръжка.

2. Конструкцията е удобна и строителният период е кратък.

3, отлична обработка, топлоизолация, звукоизолация и отлична пожарна работа.

4, добра пластичност, устойчивост на удар, може да намали натоварването върху сградата, добра съпротива на удара.

5, гладка, лека и здрава.

6, за да изберете повече цветове.

7, обработка на оборудване е проста, на място обработка.

8, цветя и модели могат да бъдат персонализирани производство