Супер дебелина и ширина Титан Цинк Композитен завеса стена

Супер дебелина и ширина Титан Цинк Композитен завеса стена

Супер дебелина и широчина Титаниев цинков композитен завеса Стенен цинков композитен панел, нашият нов разработен композитен панел от сплав, използван за окачена фасада. Той е съставен от титанови цинкови сплави и огнеупорни минерални материали.Титаниево-цинкова сплав е по-трудно и по-трайно от обикновено ...

Информация за продукта

Супер дебелина и ширина Титан Цинк Композитен завеса стена

Титанов цинков композитен панел нашият новоразработен композитен панел от сплав, използван за окачена фасада. Той е съставен от титанови цинкови сплави и огнеупорни минерални материали.Титаниево-цинкова сплав е по-твърда и по-трайна от обикновения цинк. Тя има безжизнени характеристики, които не изискват поддръжка и отговаря на изискванията за естетическо стандартно и актуално търсене на модерна окачена фасада.

Защо да изберем титан-цинков панел?

1.Вътрешни материали

Цинкът е вечен материал и може напълно да покаже както модерната техника, така и класическата красота.

2. Очакван живот

Животът на цинка достига до 80-100 години при нормална обстановка и разумна инсталация. Има малко материали, които имат същия очакван живот като цинк по целия свят.

3.Self самолечение

Той може да се самолекува, когато е надраскан или забелязан в транспорта и инсталацията му или по време на живота му.

4. Лесна поддръжка

Почти няма нужда да се почиства през целия живот.

5 Съвместимост

Цинковият панел може да бъде съвместим с много други материали, като алуминий, неръждаема стомана, стъкло, камък и т.н.

6 Естествен материал

Цинкът е биоелемент за човешките животни и растения. Дъждовната вода се излива от цинкова завеса и съответства на системата за питейна вода. Тя може да тече в езерото, реката и градината без никакво замърсяване.


Hot Tags: супер дебелина и широчина титан цинк композитни завеса стена, Китай, производители, доставчици, евтини, ниска цена, направени в Китай

Запитване

You Might Also Like