A / B огнеупорна циментова замазка от титанов цинк

A / B огнеупорна циментова замазка от титанов цинк

Пожарозащитен титанов цинков композитен стенна завеса Титанов цинков композитен панел нашата новоразработена композитна сплав, използвана за окачена фасада. Той е съставен от титанови цинкови сплави и огнеупорни минерални материали.Титаниево-цинкова сплав е по-твърда и по-трайна от обичайния цинк. Той има ...

Информация за продукта

Пожароустойчива цинкова композитна стена за завеси от титан

Титанов цинков композитен панел нашият новоразработен композитен панел от алуминий, използван за окачена фасада. Той е съставен от титанови цинкови сплави и огнеупорни минерални материали.Титаниево-цинкова сплав е по-твърда и по-трайна от обичайния цинк. Тя има безжизнени характеристики, които не изискват поддръжка и отговаря на изискванията за естетическо стандартно и актуално търсене на модерна окачена фасада.

Защо да изберем титан-цинков панел?

1.Вътрешни материали

Цинкът е вечен материал и може напълно да покаже както модерната техника, така и класическата красота.

2. Очакван живот

Животът на цинка достига до 80-100 години при нормална обстановка и разумна инсталация. Има малко материали, които имат същия очакван живот като цинк по целия свят.

3.Self самолечение

Той може да се самолекува, когато е надраскан или забелязан в транспорта и инсталацията му или по време на живота му.

4. Лесна поддръжка

Почти няма нужда да се почиства през целия живот.

5 Съвместимост

Цинковият панел може да бъде съвместим с много други материали, като алуминий, неръждаема стомана, стъкло, камък и т.н.

6 Естествен материал

Цинкът е биоелемент за човешките животни и растения. Дъждовната вода се излива от цинкова завеса и съответства на системата за питейна вода. Тя може да тече в езерото, реката и градината без никакво замърсяване.


Hot Tags: a / b огнеупорен титан цинк композитни завеса стена, Китай, производители, доставчици, евтини, ниска цена, направени в Китай

Запитване

You Might Also Like