PVDF Покритие A / B Пожароустойчива алуминиева композитна завеса

PVDF Покритие Огнеустойчива завеса за стена Огнеупорна завеса за стена е композиция от горния / долния слой от алуминиеви плочи с неорганична композитна огнеустойчива сърцевина, след комбиниране на полимерното фолио, двустранно боядисване и обратно листиране. Това е широко прилаган за изграждане ...

Информация за продукта

PVDF Покритие Огнеупорна завеса стена

Пожароустойчивата завеса е съставена от горния / долния слой от алуминиеви плочи с неръждаема композитна огнеустойчива сърцевина, след комбиниране на полимерния филм, двустранно боядисване и обратно листиране. Това е широко прилагано за изграждане на завеса чака с високи изисквания за огнеустойчивост. Това е третото поколение, за да замени внесените продукти завеса стена, огнеупорна завеса стена имат не само всички предимства на нормалната завеса стена, но също така отлична огнеупорна. Тя е съобразена с GB8624 B1 и A2 огнеупорен стандарт, LSOH, без халоген, без отровен газ, здрав сърцевинен слой, лесна обработка и монтаж.


◎ Характеристика:

① Забележително пожароустойчивост

С високоефективно LSZH ядро, 4мм ACP може да си позволи 20-30мин под положителното въздействие на пламъка от 1200-1500 градуса. Според GB8624-2006 "ефективността на изгаряне на строителни материали на метода за класифициране", това са материалите, забавящи горенето на ниво B1, и получават сертификат за NFTC.

② Super Weather способности

За PVDF покритие преимущество като устойчивост на корозия, устойчивост на петна и атмосферни способности, без значение колко горещо слънце или замръзване виелица, нашите огнеупорни ACP не е повреден в неговия оригинален перфектен външен вид.

③ Супер пилинг сила

С висока производителност сърцевината за забавяне на възпламеняване, ключовият технически индекс, якостта на отлепване, е по-висок от не-огнеупорния панел с още 10%. Той е обелен 2O цикли с температура от 40 ° C до 80 ° и без никакви промени в якостта.

④ универсално покритие, цветен сорт:

Покритието прилепва към свързването на метали добре след преобразуване на покритието и алуминиево фолио. По-еднородни и цветни, по-избираеми и персонализирани

⑤ Висока якост

Със силна устойчивост на удар, висококачествена боя с висока здравина, АКТБ има повреди във ветровито и пясъчно място.

⑥ Лесна поддръжка

Лесно почистване, дори и в някои по-тежки замърсявания, огнеупорните АКР могат да се почистват само с неутрален почистващ препарат. Запазете го новото след всяко почистване.


◎ Обхват на приложение:

Огнеупорните АКТБ са идеален материал за широко приложение в интериорни и екстериорни декорации за завеси, като изложбени зали, големи приемни помещения.

магазини, офис сгради, хонки, хотели, хостели и апартаменти; Използва се за декориране на вътрешни стени, тавани, бани, кухни, балкони,

билбордове, тунели, улични подове, телефонни кабини, яхтинг и други промишлени цели.
Hot Tags: pvdf покритие a / b огнеупорни алуминиеви композитни завеси стена, Китай, производители, доставчици, евтини, ниска цена, направени в Китай

Запитване

You Might Also Like