A / B огнеупорна медна композитна завеса

Пожароустойчива медна композитна завеса Стенен огнеупорен меден композитен панел е съставен от горния / долния слой от медни пластини с неорганична композитна огнеустойчива сърцевина за забавяне на горенето след смесване на полимерния филм, двустранно боядисване и обратно листиране. Това се прилага широко за ...

Информация за продукта

Огнеупорна медна композитна завеса

Огнеупорният меден композитен панел е съставен от горния / долния слой от медни пластини с неръждаема композитна огнеустойчива сърцевина, след комбиниране на полимерния филм, двустранно боядисване и обратно листиране. Това е широко прилагано за изграждане на завеса чака с високи изисквания за огнеустойчивост. Това е третото поколение, за да замени внесените продукти завеси стена мед композитни панели и мебели интериор меден композитен панел. Пожароустойчив меден композитен панел не само има всички предимства на нормалния АКТ, но и отличен огнеупорен. Тя е съобразена с GB8624 B1 и A2 огнеупорен стандарт, LSOH, без халоген, без отровен газ, здрав сърцевинен слой, лесна обработка и монтаж.

◎ Характеристика:

① Забележително пожароустойчивост
С високоефективно ядро ​​LSZH, 4-метровият меден композитен панел може да си позволи 2O-3Omins под положителното въздействие на пламъка от 1200-1500 градуса. Съгласно GB8624-2OO6 "ефективността на изгаряне на строителни материали на метода за класифициране", това са материалите, забавящи горенето на ниво B1, и преминават през сертифициране на NFTC.

Super Weather способности

За PVDF покритие предимство като устойчивост на корозия, устойчивост на петна и атмосферни способности, без значение колко горещо слънце или замръзване виелица, нашите огнеупорни меден композитен панел е повреден в първоначалния си перфектен външен вид.

Супер пилинг сила

При високоефективна сърцевина за забавяне на възпламеняване основният технически индекс, якостта на отлепване, е по-висок от непропускащия огън панел с 10% повече. Белегът е обелен 20 цикъла при температури от 40 ° C до 80 ° и без никакви промени в якостта.

еднородно покритие, цветен сорт:

Покритието прилепва към свързването на метали добре след преобразуване на покритието и алуминиево фолио. По-еднородни и цветни, по-избираеми и персонализирани

Висока якост

Със силна устойчивост на удар, висококачествена боя, висококачествена боя, медният композитен панел има всякакви повреди във ветровито и пясъчно пространство.

  Лесна поддръжка

Лесно почистване, дори в някои по-тежки замърсявания, огнеупорният меден композитен панел може да се почиства само с неутрален почистващ препарат. Запазете го новото след всяко почистване.

◎ Обхват на приложение:

Огнеупорният меден композитен панел е идеален материал за широко приложение при интериорни и екстериорни декорации за завеси, като изложбени зали, големи приемни помещения.

магазини, офис сгради, хонки, хотели, хостели и апартаменти; Използва се за декориране на вътрешни стени, тавани, бани, кухни, балкони,

билбордове, тунели, улични подове, телефонни кабини, яхтинг и други промишлени цели.


Hot Tags: a / b огнеупорна медна композитна завеса стена, Китай, производители, доставчици, евтини, ниска цена, направени в Китай

Запитване

You Might Also Like