TAIZHOU GANGBANG строителни материали Ко ООД. е създадена през 2011 година. Нашата компания е разположена в крайбрежната индустриална град, Sanmen, Тайжоу провинция Zhejiang, която разполага с всички ресурси на крайбрежните икономически пояс. Основните продукти са външна / вътрешна декорация от АКТБ, рекламна полиграфия от АКТБ, A / B клас пожароустойчива ACP, дървена ACP, меден композитен панел, титаниево-цинков композитен панел. Степен композитен панел и неръждаема стоманена композитна панела.


Нашата компания покрива площ от над 100 MU и 35000 квадратни метра на строителната площ С нашето развитие на бизнеса ние продължаваме да въвеждат и усвояване на международно напреднали производствени съоръжения технически персонал и управленски опит Осъществяване иновации и настояване на марката, ние ставаме един от производителите, които могат да произвеждат супер широк ACP с 2 метра най-широко. Стремим се да създадем марка GANGBOND с високо качество, високо качество и зелено в областта на строителните материали.


Нашата компания преследва ISO9001: 2008 система за сертифициране на качеството и всички наши продукти са преминали CTC сертифициране на качеството от Китай Национален център за изпитване на строителни материали. В момента има много сертификати за сертификати като CE, SGS, PSB, ASTM, BSI и ISO14001: 2004.


След няколко години усилия нашата компания е установила широка мрежа за продажби, обхващащи повече от 30 провинции в Китай и 150 страни. Провеждайки нашия собствен стил, ние ще продължим да водим новата тенденция в областта на декоративните строителни материали, основаваща се на вътрешния пазар и отвъдморска експанзия в новия век.