A / B огнеупорен Титан цинк Композитен панел

A / B огнеупорен Титан цинк Композитен панел

Титан цинк Композитен панел ни новоразработени сплав Композитен панел, използвани за завеса стена. Тя се усложнява и от Титан Цинк сплави и огнеупорни минерални материали.

Информация за продукта

A / B огнеупорен Титан цинк Композитен панел

Титан цинк Композитен панел ни новоразработени сплав Композитен панел, използвани за завеса стена. Тя се усложнява и от Титан Цинк сплави и огнеупорни минерални материали. Титан-цинкови сплави е по-трудно и по-трайни от обичайните цинк. Това е живот без поддръжка характеристики и отговаря на изискванията на естетически стандарт и действително търсене за модерни завеса стена.

 

Защо да изберете Титан-цинкови панел?

1. вечен материали

Цинк е вечен материал и могат да напълно показва облика на модерна техника и класическа красота.

2. очаквания живот

Живота на цинк reach до 80-100 години при нормална среда и разумно инсталация има няколко материал има същите очаквания живот като цинк навсякъде по света.

3.Self лечебни

Той може да самолечение когато надраска или забелязан в него на транспорта и монтажа или по време на живот.

4. лесна поддръжка

Той почти няма нужда да се чисти по време на всичко това е живота.

5 съвместимост

Цинк панел може да бъде съвместима с много други материали като алуминий, неръждаема стомана, стъкло, камък и така нататък.

6 естествен материал

Цинкът е bioelement за човека животни и растения. Дъждовна вода вид диария от цинк завеса стена е в съответствие със система за питейна вода. Той може да потоци към езерото, реката и градина без замърсяване.


Hot Tags: A / B огнеупорен Титан цинк Композитен панел, Китай, производители, доставчици, евтини, ниска цена, произведени в Китай

Запитване

You Might Also Like