PVDF / PE алуминиев композитен панел

PVDF / PE алуминиев композитен панел

Стенни панели, композитни панели, Стенни облицовки производител / доставчик в Китай, предлагащи PVDF / PE алуминиеви композитни панели, декоративни материали и строителни материали алуминиеви композитни панели, добра гъвкавост алуминиеви композитни панели и така нататък.

Информация за продукта

Основна информация


  • Дебелина на панела: 3 мм

  • Функция: Противозащитна, антистатична, антибактериална, устойчива на плесени

  • Сертификация: CE, ASTM, ISO, Green Leaf

  • Транспортен пакет: дървена кутия или в насипно състояние

  • Произход: Taizhou, Китай

  • Повърхностно покритие: Покритие

  • Дебелина на алуминий: 0.15 мм

  • Употреба: външна стена, окачена фасада, интериор, реклама


  • Спецификация: 1220 * 2440 мм; Персонализирани налични

  • Код по ХС: 760611

Описание на продукта

PVDF / PE алуминиев композитен панел

Алуминиевият композитен панел е нов материал след тежка обработка на алуминиев лист се използва като повърхност, която е полирана и покрита с лак. Полиетиленът е неговият основен слой.
Алуминиевата плоча се състои от два отделни вида материали (метални и неметални), запазва оригиналния състав на материала (алуминий, неметална полиетиленова пластмаса) основните характеристики, преодоляване на недостатъците на оригиналния материал и получаване на много отличен материал свойства като лукс, декоративни, цветни атмосферни влияния, устойчивост на корозия, устойчивост на удар, пожар, влага, звукоизолация, топлоизолация, устойчивост на удар; леко тегло, лесен за добавяне Формиране, лесен транспорт и монтаж, бързо регулиране на конструктивните характеристики, тези характеристики разширяват широкото приложение на алуминиевата плоча

, Панелна структура от алуминий-пластмасаСтандартен размер

Стандартен размер 1220 * 2440 * 4 мм
Диапазон на дебелината 2 мм ~ 8 мм
Диапазон на дължината по-малко от 6000 мм
Има широчина 900 mm ~ 2 000мм
Алуминиева дебелина на кожата 0,1 mm ~ 0,6мм
Цветове Алуминиев композитен панел
имат повече от 100 цвята за избор, RAL & PANTONE приемливи
слой PE, PU, PVDF, FEVE, NANO, антибактериални, антистатични, анти-драскотини .....
Опаковане Дървена кутия или в насипно състояние
Дата на доставка стандартен цвят, се нуждае от 7-10 дни, специален цвят и ширина се нуждаят от 25 дни
Линии за производство 10 производствена линия


Характеристики на продукта :

1.ECONOMY
С използването на качествени панели от алуминий-пластици се предоставя дългогодишна поддръжка, като по този начин са спестени разходите за поддръжка на модерни високи конструкции. поради сериозното замърсяване в градовете в нашата страна, може да се наложи да бъдат обработени и почистени по-късно. Като лесно почистващи се, те могат да бъдат почистени от неутрален почистващ препарат и чиста вода и да излязат на повърхността, след почистване.
2.DURABILTY
Алуминиево-пластмасовите композитни панели, покрити с флуоровъглерод, се отличават с висока устойчивост, добра устойчивост срещу атмосферни влияния, висока температура, износване и замърсяване и др.
3FLANTNESS
Алуминиевите панели са с гладка повърхност, за да удовлетворят първокласното удоволствие от съвременните конструкции,
4. СВЕТЛО ТЕГЛО
Алуминиево-пластмасовите панели са съставени от алуминий и пластмаси, които са по-леки от другите декоративни материали, като по този начин улесняват монтажа и съкращават строителния период.
5. ЕЛЕКТРОННА ИНСТАЛАЦИЯ
Алуминиево-пластмасовите панели могат лесно да бъдат изрязани, оребрени и огънати в дъгови или правоъгълни форми, за да отговарят на изискванията за украса.
6. Незапалим  
Незапалимите външни алуминиеви листове осигуряват защита на полиетиленовия сърцевинен материал и прекъсват топлинната проводимост в началните стадии на изгаряне, като съпротивляват до международните стандарти.
7. ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДИЗАЙН
При поискване от клиентите, панелът от алуминиево-пластмасов панел може да бъде направен с разграничими цветове и форми, за да отговори на оригиналния дизайн на архитектите,
8 . ENVIONEMENTAL-FRIENDIY
Няма промени в повърхностното покритие без замърсяване на околната среда.


Приложение:
Широко използвани в декоративни проекти, особено за вътрешни и външни декорации, като декорация на дома, летища, станции, банки, хотели, кина, стадиони, училища, ресторанти, библиотеки, болници, офиси, верижни магазини, търговски центрове и други обществени сгради ,
Hot Tags: pvdf / pe алуминиев композитен панел, Китай, производители, доставчици, евтини, ниска цена, направени в Китай

Запитване

You Might Also Like