PVDF покритие A / B огнеупорен панели алуминиеви композитни

Огнеупорни АКТБ е съединение на Горна/Долна слой от алуминиеви плоскости с неорганични съставни огнезащитни огнеупорен ядро, след смесване на полимерни филм, двустранен боядисване и смесване на задния лист.

Информация за продукта

PVDF покритие A / B огнеупорен АКТБ

Огнеупорни АКТБ е съединение на Горна/Долна слой от алуминиеви плоскости с неорганични съставни огнезащитни огнеупорен ядро, след смесване на полимерни филм, двустранен боядисване и смесване на задния лист. Тя е широко прилагани за изграждане завеса чака с високо огнеупорни изисквания. Това е третото поколение да замени внесени продукти завеса стена АКТБ и интериорна декорация от АКТБ. Огнеупорни АКТБ са не само всички предимствата на нормална АКТБ, но също така отлична пожароустойчивост. Тя е съобразена с GB8624 В1 и А2 огнеупорен стандарт, LSOH, халогенни безплатно, няма отровен газ, труден основния слой, леснотата на обработка и монтаж.


◎ Функция:

① Забележителна пожароустойчиво изпълнение
С висока производителност LSZH ядро 4 мм от АКТБ могат да си позволят 20-30mins под положителното въздействие на пламъка на 1200-15OO степен. Според GB8624-2006 "материали строителни горивната ефективност на метод за класификация", е на B1 ниво огнезащитни материали и да получите чрез NFTC сертифициране.

Супер време способност

За PVDF покритие предимство като корозионна устойчивост, устойчивост на петна и метеорологични способност, без значение колко горещо слънце или замразяване blizzard нашите огнеупорен АКТБ е повреден в оригиналния си съвършен вид.

Супер пилинг сила

С висока производителност огнезащитни ядро, основните технически индекс, Кори сила, е по-висока от-огнеупорен панел с 10 % повече то е белени 2O цикли с температури от 40° C до 80 ° с и без сила промени.

еднакво покритие, цветова гама:

Покритието се придържа към връзвам метали и след преобразуването покритие и алуминиево фолио. По-еднообразен и колоритен, по-избираем and personlized

Висока якост

Със силно въздействие съпротива, високи твърдостта висококачествена боя, АКТБ има щети в ветровито и плажна зона.

Лесна поддръжка

Лесен за почистване, дори и в някои по-тежки замърсяване райони, огнеупорни АКТБ могат да се почистват от неутрален чисти само. Дръжте го нови след всяко почистени.


◎ Диапазон на приложение:

Огнеупорни АКТБ е идеален материал за, широко използван в интериора и екстериора завеса стена декорация, като изложбени зали, големите заседателни зали.

магазини, офис сгради, Ханкс, хотели, хостели и апартаменти; Той се използва за украса на вътрешни стени, тавани, бани, кухни, балкони, билбордове, тунели, метрото wails, телефонна будка, яхтинг и други промишлени цели.

Hot Tags: PVDF покритие A / B огнеупорен алуминиев композитен панел, Китай, производители, доставчици, евтини, ниска цена, произведени в Китай

Запитване

You Might Also Like