TAIZHOU МАСОВ сграда материал Ко, ООД е създадена през 2011 г. Нашата фирма е разположен в Costal индустриален град, Sanmen, TaiZhou City Жейянг провинцията, която има всички ресурси на крайбрежни икономически колан. Основните продукти са екстериор/интериор декорация АКТБ, реклама отпечатване на АКТБ, A / B клас огнеупорен АКТБ, дървени АКТБ, мед Композитен панел, Титан-цинкови композитни Panel.Steep Композитен панел и Композитен панел от неръждаема стомана.


Дейността на фирмата обхваща площ от повече от 100 MU и 35000 квадратни метра от областта на строителството с нашия бизнес развитие, ние продължаваме да се въведе и усвояване на международните напреднали производство оборудване технически персонал и управление на опит вземане иновациите и настоява за марката, ние ставаме един от производителите, които могат да произвеждат супер широк АКТБ с 2 м по-широко. Ние се стремим да се създаде МАСОВ марка с висок-край, високо качество и зелено в сградата материални полета.


Нашата компания преследва системата за сертифициране на качеството ISO 9001: 2008 и всички наши продукти са преминали CTC за сертифициране на качеството от Китай национални изграждането материал тест център. Ние имаме много орган сертификати CE, SGS, PSB, ASTM, BSI и ISO14001: 2004.


След няколко години на усилия, нашата компания е установила широка търговска мрежа, покриваща повече от 30 провинции в Китай и 150 страни, прехвърляне на нашия собствен стил, ние ще продължим да доведе новата тенденция в декоративни строителни материали полета база на вътрешния пазар и отвъдморски експанзия в новия век.